Qui som

(ver en castellano)

L’Assemblea per la Comunicació Social

L’Assemblea per la Comunicació Social (ACS) és un projecte de debat i acció en el camp de la comunicació que té com a objectius la creació d’una televisió dels moviments socials i la crítica i transformació del model de comunicació dominant.

CAMPANYA OKUPEM LES ONES

La creació de mitjans propis dels moviments socials de Barcelona
S’ha creat el canal LaTele, un canal de comunicació horitzontal, de propietat i gestió col·lectiva per part de les entitats, col·lectius i particulars implicats en la transformació i crítica social. LaTele és un canal de televisió ciutadana, amb programació sorgida d’iniciatives dels moviments socials. Emetem al canal 52 UHF de Barcelona, i apartir d’abril al canal 37 de la TDT. També ens podeu veure per internet des d’aquesta mateixa pàgina o al canal de Blip.tv

TERCER SECTOR DE L’AUDIOVISUAL

La crítica del model de mitjans de comunicació actual
El sistema de radiotelevisió actual només deixa espai per a mitjans públics, controlats pels partits polítics, o mitjans privats comercials, controlats per uns pocs grups empresarials. Volem posar a debat aquest model i intervenir en la definició d’un nou marc que deixi espai per a formes de comunicació col·lectives, comunitàries, on la ciutadania no sigui només audiència o consumidora passiva, sinó que pugui intervenir en la propietat, la gestió i la creació de mitjans propis. Per això hem promogut canvis en la legislació amb la presentació d’esmenes a la Llei de l’Audiovisual catalana i espanyola, i als decrets de regulació dels mitjans sense afany de lucre. Trobareu més informació a l’apartat Tercer Sector.

Anuncis
%d bloggers like this: